Klubbjenter og gutter natt og dag – lev livet nå

Klubbjenter og gutter, ja nå er tiden inne for å leve livet. Alle ble vi flasket opp på sang og dans, men vi fortsetter dansen en annen natt. For livet krever også at vi gjør jobben vi er satt til å gjøre. Men om vi er flinkere og mer fokusert, så får vi kanskje med oss de viktige øyeblikkene i livet. I det hennes øyne treffer hans, når spenningen dirrer i luften, når hun slår håret tilbake i profil, når han gjør sine dansemoves, når liver leker med oss.

Det kan være når man våkner en tidlig søndags morgen og solen skinner. Man kler av seg badekåper og hopper hånd i hånd ut i bassenget utenfor terrasse-døra. Når man ser to katter som gnir seg mot hverandre i en vilter lek. Eller et gammelt ektepar som gir hverandre et varmt kyss.

Dansemusikk for unge

Ja det er mange måter å omtale livet og lykken på, men at det er viktig å leve livet nå, det er det ingen tvil om.

Musikk er jo først og fremst følelser, og det fine med dans er at også dans er følelser. De to tingene hører godt sammen, og er spesielt viktig for unge som er i livets beste form. Det er nå de kan slå seg løs og gjøre som de vil, helt til livets alvor også inntar deres roller.

Lev livet og gjør det med stil. Lev som om dere var et par på et hotell i en metropol på en ukjent planet, i et helt annet solsystem i en ny galakse. La klubbmusikken ta dere med på en reise i tid og rom, og bli Paul Atreides og Prinsesse Irulan for et øyeblikk. La rytmene ta dere med på nye eventyr uten bekymring og tristesse.