Musikalske frisyrer

I musikalske subkulturer spiller personlig stil en betydelig rolle. Ofte får man en idé om hva slags musikk en person brenner for, ved å se på faktorer som klesstil og frisyre. Hår er utvilsomt en forfengelighetsfaktor, og særlig de siste tiårene har nye frisyrer kommet til i takt med de nye musikkstilartene. En reise gjennom den moderne musikkhistorien er derfor også en reise hvor vi pakker med oss kam, vaselin, rettetang, extensions, voks og bleking, for å nevne noe.

Frisyrer for alle sjangere

Den fremdeles velkjente Elvis-sleiken gjorde furore på 1950-tallet, og ikke lenge etter var såkalt Beatles-hår blitt populært. Da den banebrytende hardrocken gjorde sitt inntog på 60-tallet var det mange som lot håret gro langt for å ligne på gutta i Led Zeppelin og Black Sabbath. På 80-tallet ble frisyrene enda villere, kanskje særlig blant popsensasjonene den gangen.

Når vi ser en person med rastafletter er det lett å bli minnet om reggae-sjangeren, og blant de med de mest skrikende frisyrene finner vi punkrockerne, som ofte har en fargerik hanekam som en aura over en ellers skallet hodebunn. Ellers er det generelt vanlig å anta at menn med langt hår har et musikalsk anliggende, selv om stilen for øvrig ikke røper noe.

Uttrykker håret ditt noe?

Som musikkinteressert er du kanskje svært bevisst på hvordan du lar håret ditt gro. Eller kanskje er du i ferd med å miste håret? Dette er ganske normalt, men det finnes løsninger om du fremdeles ikke er klar til å gi opp den rocka stilen eller hipsterknuten. Nordic Hair Clinic kan hjelpe deg med å få mer hår på hodet, og også i ansiktet om du skulle ønske deg fyldigere skjegg slik som gutta i ZZ Top.

Er hårtransplantasjon permanent?

Dersom du skulle ønske du hadde mer hår stiller du deg kanskje spørsmålet: er hårtransplantasjon permanent?, og klør deg i hodet undrende. Svaret er et rungende ja, og Nordic Hair er spesialister på området. Hvem vet, kanskje får du tilbake sveisen du hadde i din ungdomstid, som attpåtil lar omverdenen få vite hvilken musikkstil du identifiserer deg med.

Mange vil hevde at den gode musikken døde med tiden, og at dagens artister ikke kan måle seg med gårsdagens. Derfor sverger flere musikkfrelste til artister og sjangere som ikke er aktive lenger, noe som kommer til uttrykk i klesstil og hår. Det heter seg gjerne at disse lever i fortiden, fordi musikken var bedre da. Kanskje stemmer dette, men på den lyse siden har i alle fall teknologien blitt bedre. Takket være våre dagers mulighet for hårtransplantasjon, kan du lettere bevare ditt ytre og føle deg som ungdom igjen!